NordDesign - Polityka prywatności

Informacje podstawowe
 

Niniejszy dokument określa warunki korzystania ze sklepu internetowego NordDesign.pl
 

Właściciel serwisu
 

Właścicielem serwisu NordDesign.pl jest firma:
 

AGRAF Kamila Stefanowicz-Chojnacka
ul. Związku Jaszczurczego 2/21
80-288 Gdańsk

 

Korzystanie z serwisu jest jednoznaczne z akceptacją warunków określonych w niniejszym dokumencie.
 

Dane osobowe

Warunkiem pełnego korzystania z serwisu - w tym korzystanie z programów lojalnościowych oraz promocji jest rejestracja w systemie poprzez wypełnienie formularza rejestracyjnego prawdziwymi danymi osobowymi.

 

Użytkownik z chwilą rejestracji wyraża zgodę na gromadzenie i przetwarzanie informacji o swoich danych osobowych przez AGRAF Kamila Stefanowicz-Chojnacka na warunkach określonych w Ustawie o Ochronie Danych Osobowych.

 

Użytkownik ma możliwość wglądu i zmiany swoich danych osobowych podanych przy rejestracji, zachowując ich prawdziwość.

Po rejestracji w systemie użytkownik otrzymuje osobiste konto na portalu, sygnowane loginem - nazwą adresu mailowego i zabezpieczone przed nieupoważnionym dostępem za pomocą hasła, określonego przez Użytkownika przy rejestracji.

 

Newsletter

Zaprenumerowanie elektronicznego bezpłatnego biuletynu wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail.

 

Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej biuletynu. Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać czytelnikowi biuletyn. Zapisanie do biuletynu nie jest wymaga posiadania konta w serwisie.

Użytkownicy posiadający konto w serwisie mogą również otrzymywać biuletyn oraz maile z informacjami o nowościach i promocjach w serwisie, jeśli przy rejestracji zaznaczą pole "Chcę dostawać informacje o promocjach".

 

Niezapowiedziane wiadomości
 

Serwis zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskane zostały dzięki działalności związanej z Serwisem.

 

Pod tym określeniem rozumiemy informacje odnoszące się bezpośrednio do Serwisu (np. zmiany, promocje), nie zaś komercyjne listy (np. życzenia, komentarze itp.) oraz informacje.

 

W formie niezapowiedzianych wiadomości mogą być rozsyłane również kody rabatowe uprawniające do zakupów na preferencyjnych warunkach.

 

Cookies (Ciasteczka)
 

Niektóre obszary Serwisu mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera użytkownika, identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera, ani dla jego użytkownika oraz jego danych.

 

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nieusuwanie ich z dysku.

Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

  • dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb

  • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości

  • utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła.

Zgodnie z art. 173 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. z 2004 r. Nr 171, poz. 1800) informujemy, że podmiotem zamieszczającym na Państwa urządzeniu końcowym pliki cookies jest operator serwisu/witryny - NordDesign.pl. Pliki cookies zamieszczane i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem reklamodawców.

 

Partnerzy i inne podmioty
 

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są w serwisie NordDesign.pl lub w e-mailach.

W przypadku pytań jesteśmy do dyspozycji: biuro@norddesign.pl

 

Prawa autorskie

Copyright  NordDesign.pl

 

Zawartość stron w tej domenie oraz nazwa domeny podlegają ochronie prawnej. Dokumenty, artykuły, grafiki, skrypty i inne pliki tworzące serwisy na tej domenie stanowią własność  AGRAF Kamila Stefanowicz-Chojnacka lub zostały wykorzystane za zgodą osób uprawnionych.

Kopiowanie i rozpowszechnianie za pomocą jakiejkolwiek metody poligraficznej czy elektronicznej jest zabronione, chyba że zostało to inaczej uzgodnione z AGRAF Kamila Stefanowicz-Chojnacka.

Pojedyncze dokumenty publikowane w Serwisie przez  AGRAF Kamila Stefanowicz-Chojnacka mogą zawierać inne notki o prawach autorskich związane z tymi dokumentami.
 

Wyłączenie odpowiedzialności
 

Chociaż dołożono wszelkich starań, by informacje na tej stronie były jak najbardziej prawidłowe, AGRAF Kamila Stefanowicz-Chojnacka nie ponosi odpowiedzialności za jej treść. Materiały mogą zawierać nieścisłości i błędy w pisowni.

 

Postanowienia ogólne
 

Wszelkie spory natury prawnej rozstrzygane będą przez Sąd właściwy dla miejsca siedziby Sprzedającego.

 

Ochrona prywatności

Wszelkie dane umieszczone przez Użytkownika są przetwarzane zgodnie Ustawą o Ochronie Danych Osobowych i prawem polskim, w związku z tym nie są udostępniane żadnym podmiotom zewnętrznym.


Użytkownik ma możliwość wglądu i zmiany swoich danych zarejestrowanych w serwisie.
Używamy Cookies - Więcej

DLA ARCHITEKTÓW, PROJEKTANTÓW, DEKORATORÓW WNĘTRZ
Zapraszamy do współpracy z naszym sklepem. Służymy wsparciem przy poszukiwaniu najbardziej funkcjonalnych i estetycznych rozwiązań do tworzonych przez Was projektów wnętrz prywatnych i publicznych. Oferujemy dostęp do pełnego asortymentu naszych marek oraz szybkie terminy realizacji. Zachęcamy także do rejestracji w programie partnerskim.

DLA PRODUCENTÓW, DYSTRYBUTORÓW
Lubimy nowe wyzwania dlatego też z zainteresowaniem rozglądamy się za nowymi rozwiązaniami  i możliwościami. Czujesz, że Twoje produkty pasują do naszej koncepcji? Chcesz poszerzyć swoje perspektywy? Skontaktuj się z nami i skorzystaj z naszego doświadczenia w sprzedaży.

DLA PRASY, BLOGERÓW
Potrzebujesz materiału do artykułów? Dodatkowych zdjęć, informacji, opinii? Zgłoś się do nas. Z ogromną radością pomożemy w realizacji Twojego celu z korzyścią dla obu stron.
 

Skorzystaj z 5% rabatu na pierwsze zakupy. Zapisz się i odbierz kupon!